Järkiauto

Miksi valita Järkiauto?

1.
Koulutettu ja osaava

Järkiauton henkilökunta on kuoluttautunut huolellisesti, ja kouluttautuu jatkossakin kyetäkseen vastaamaan nykyaikaisten autojen asettamiin vaatimuksiin. Järkiautossa hallitaan perinteiset ja suoraruiskutteiset bensiinimoottorit, jakajapumppu- pumppusuutin- ja CommonRail -dieselit sekä moottoreiden ohjausjärjestelmät, Can-väylätekniikka, sähköisien järjestelmien vianhaut- ja korjaukset, sekä tietenkin voimansiirto-, jarru-, kytkin-, ohjaus-, ja moottorikorjaukset ja huollot – pakoputketkin. Järkiauton korjaamotoiminta on pohjustettu siis vankalla koulutuksella tutkintoineen ja osaamista on kartutettu useiden vuosien käytännön autokorjaamotyöllä ja kohdistetuilla erityiskursseilla.

2.
Luotettava ja ystävällinen

Maailmalla on monenlaisia autokorjaamoja. Erilaisista korjaamokokemuksistakin osansa saaneena on Järkiauton toimintakulttuuri muodostunut osaamisen lisäksi luotettavuuden ja ystävällisyyden periaatteille. Toki Järkiautossakin päivät ovat erilaisia ja jotkut päivät eivät ole yhtä hyviä kuin toiset, mutta huonommatkaan päivät eivät ole (aina) sinun tai autosi vika, -Järkiautossa saat ystävällisen kohtelun :)
Järkiauto on luotettava; tärkeää on se että autoasi koskeva ongelma tai huoltotarve tulee hoidettua asianmukaisesti, tärkeintä ei ole osien vaihtaminen, korjaustuntien kerryttäminen eikä ylimääräisten töiden keksiminen. Työn valmistumisesta tai edistymisestä ilmoitetaan, lisätyöt ja -osat sovitaan erikseen ja sovituista asioista pidetään kiinni.

3.
Monipuolinen ja joustava

Koulutuksella ja kokemuksella on Järkiautossa saavutettu järjestelmien periaatteiden ja toimintojen hallinta, auton merkistä ja mallista huolimatta nykyaikaisten autojen järjestelmät toimivat samoilla periaatteilla. Järkiauto on monimerkkikorjaamo. Huoltojen ja korjausten lisäksi Järkiauto asentaa myös lisävarusteita; vetokoukut ja sähkösarjat, Eberspächer- ja Webasto- lisälämmittimet, lohkolämmittimet sisähaaroineen, akkujen ylläpitolaturit, lisävalot, korotussarjat, vinssit, madallussarjat, koiraverkot ja kanahäkit…-Järkiauto on monipuolinen.
Järkiauto on joustava, Järkiauton kanssa voidaan useimmista asioista sopia tapauskohtaisesti, maksut hoidetaan kuitenkin käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

4.
Nopea ja edullinen

Auton korjaaminen tai huolto voidaan tehdä nopeasti, se voidaan tehdä hyvin, se voidaan tehdä myös nopeasti ja hyvin. Autokorjaamo Järkiauto tekee työnsä ensisijaisesti hyvin, tästä seuraa yleensä myös se, että työ tulee tehtyä myös nopeasti koska työtä ei tarvitse tehdä montaa kertaa. Järkiautossa työt siis tehdään nopeasti ja hyvin, -vaikka välillä se ei nopealta tuntuisikaan, nopeus on suhteellinen käsite.
Järkiauton kohtuullinen työtuntiveloitus tarkoittaa sitä, että työt voidaan tehdä turhaa kiirehtimättä kerralla kunnolla, kokonaiskustannuksen pysyessä asiakkaalle edullisena. Järkiauto on siis nopea ja edullinen.

Asiakkaiden kokemuksia

Osaaminen ja todistukset

Ammattitutkinnot

Kurssitodistukset

Ilmastointiluvat

Lisälämmittimet